Történet

Az utóbbi években az advent a karácsonyi készülődés időszaka helyett nyomasztó tolakodássá változott. A belváros szívében, a Bazilika előtti Szent István téri Adventi Ünneppel, melyet idén, már hagyomány szerint újra megrendezünk, ennek a feszült tülekedésnek vetettünk véget.
Büszkék vagyunk rá, hogy az adventi vásárral a bazilikánál, sikerült a karácsonyi készülődés hangulatát, fényét, illatait, közösségformáló erejét újra felidézni.
Szándékunk a vásár épületeivel, elrendezésével, a kiállítók tudatos megválasztásával, a közösségi terek (Jászol, Adventi koszorú, gyerekek számára ingyenes korcsolyapálya, óriás karácsonyfa) és programok (közös fotózás, jótékonysági fellépők, fényfestés) kialakításával, szervezésével az élményszerű időtöltésre, baráti találkozásokra helyezni a hangsúlyt.

Bazilika Adventi Vasar_29

Mitől egyedülálló a vásárunk?
• egységes megjelenés  egységes faházak, dekoráció, bögrék, kötények
• gyermekek részére ingyenes korcsolyapálya és a középen elhelyezkedő óriási karácsonyfa
• a Bazilika épületét a vásár minden napján, az advent hangulatához méltó, lenyűgöző fényvetítéssel díszítjük minden este.
• egyedülálló kulturális programsorozat, fiatal művészek bemutatkozása több helyszínen.

Idén az Adventi Ünnep a Bazilikánál rendezvénysorozat helyszíne a Zrínyi utcával bővül, ahová kedvezményes áron van lehetőség a kitelepülésre.

Kedvezményes jelentkezési határidő június 31.

Ha szeretne rész venni a vásárban árusként, akkor kérjük, hogy az alábbiakat küldje el nekünk e-mailben:
– rövid bemutatkozás a cégről
– 3 db látványfotó korábbi kitelepülésekről
– árusítani kívánt termékek
– referenciák

Gál Boglárka
+36 20 454 3164
gal.boglarka@mediasc.hu