Street food a Zrínyi utcában

A karácsonyi szezon legnagyobb és legváltozatosabb street food kínálatával várja a hagyományos és különleges ízek kedvelőit a Zrínyi utcában november 27. és január 2. között.

A Zrínyi utcában, a Sas utcától egészen a Széchenyi térig felsorakoznak az aranykorát élő hazai street food legnépszerűbb képviselői, többek között a Zing Burger, a KolBice, a BudDog, a Paneer, a MexKitchen, a Balkán Grill, a Befaló Bill, a DiVino és a Korhely. A több mint harminc, utcai étkezésre komponált kiállító palacsintával, grillezett szendvicsekkel, levesező bárral, újhullámos lepénnyel és lángossal, pljeskavicával, olasz édességekkel és sós finomságokkal kényezteti majd a környező irodaházak heti menüihez szokott dolgozóit, és azokat, akik az adventi időszak legnagyobb street food-őrületét szeretnék szemügyre venni.

Január elsején pedig az újévi hagyományokat követve rendhagyó Lencse Nappal köszönti az újévet az Adventi Ünnep a Bazilikánál, melyen a különféle receptek szerint elkészített szerencsehozó étel minden gasztrokiállítónál és street food árusnál kapható lesz.