Nyitvatartás:

Hétfő-Csütörtök: 11:30-20:00
Péntek: 11:30-22:00
Szombat: 10:00-22:00
Vasárnap: 10:00-20:00
Hírek és események, napi beszámolók a rendezvény Facebook oldalán. Kövessen minket itt is és ossza meg adventi élményeit velünk!
Kövessen minket a Facebookon!

Adventi Ünnep a Bazilikánál - 5. éve

Idén már ötödik alkalommal rendezzük meg a Szent István téren az Adventi Ünnep a Bazilikánál programot. Büszkék vagyunk rá, hogy az adventi vásárral évről évre sikerül a karácsonyi készülődés hangulatát, fényeit, illatait, közösségformáló erejét újra felidézni.

Hiszen elsődleges célunk is az volt, hogy a vásár épületeivel, a kiállítók tudatos megválasztásával és a programokkal egy olyan szerethető közösségi teret alakítsunk ki, ahol jó találkozni barátokkal és kollégákkal, ahol jó a karácsonyi rohanásban megállni és megpihenni, ahol igazi élmény minden eltöltött perc.


Árusok

Kézműves termékek, ételek, italok, ajándéktárgyak nagy választékát találja meg árusainknál, akik többsége évről évre visszatérő résztvevője rendezvényünknek. Böngéssze végig árusaink listáját itt!

Street food

A Zrínyi utcában, a Sas utcától egészen a Széchenyi térig felsorakoznak az aranykorát élő hazai street food legnépszerűbb képviselői, többek között a Zing Burger, a KolBice, a BudDog, a Paneer, a MexKitchen, a Balkán Grill, a Befaló Bill, a DiVino és a Korhely.

Fényfestés

A látogatókat idén is az ország legnagyobb méretű és leglátványosabb vizuális élményével várjuk: a Bazilika homlokzatát beborító 3D hatású fényfestés borítja be a rendezvény ideje alatt minden nap.

Programok

Az Adventi Ünnep a Bazilikánál rendezvénysorozaton minden napra jut a remek programokból.

A gyermekeket ingyenes korcsolyapálya és a középen elhelyezkedő óriási karácsonyfa várja, valamint gyermekmegőrző és egyben játszóház is a rendelkezésükre áll.

A Bazilika épületét a vásár minden napján, az advent hangulatához méltó, lenyűgöző fényvetítéssel díszítjük minden este, továbbá egyedülálló kulturális programsorozattal is készülünk.

Adventi Ünnep a magasból

Ízelítő az adventi hangulatból

A tavalyi Adventi Ünnep képei